Ej BLÅT til pynt - liv i lystbådehavnene

Det er ikke længere muligt at søge puljen

10.000 kr. til at skabe blå oplevelser 

Opret et ”Vild med Vand” udvalg sammen med andre aktører, foreninger mfl. og få 10.000 kr. til at udvikle aktiviteter i lystbådehavnene og langs kysten.

Teknisk Udvalg ønsker at opfordre og motivere aktører og foreninger til at gå sammen om at skabe nye blå aktiviteter i kommunens lystbådehavne. Derfor har udvalget besluttet at afsætte 10.000 kr. pr. lystbådehavn til at igangsætte aktiviteter på og ved havet.​

Sådan søger du ​
For at få adgang til de 10.000 kr., skal man oprette et ”Vild med Vand” udvalg, der har tilknytning til en lystbådehavn i Frederikshavn kommune – og som opfylder følgende kriterier:
  • Udvalget skal være bredt sammensat af aktører fra både havnen og lokalområdet, som har interesse i at skabe aktiviteter på havnen. Det kunne f.eks. være havneforeninger, sejlklubber, kajakklubber, svømmeklubber, vinterbadere, spejdere, idrætsforeninger, borgerforeninger, erhvervsdrivende, eventarrangører mv. Udvalget skal være åbent, så det løbende kan udvides.   ​
  • De 10.000 kr. skal bruges på aktiviteter, der inddrager lokalområdet - og som understøtter havnens udvikling hen imod at blive et attraktivt og levende miljø. Det kan være nye - eller udvidelse af eksisterende og tilbagevendende aktiviteter, som finder sted i - eller på tværs af lystbådehavnene. Aktiviteterne skal være åbne for alle, men må gerne være målrettede bestemte grupper. Inden for 6 måneder efter udbetaling skal udvalget kort redegøre for afholdte og planlagte aktiviteter til Teknisk Udvalg.

  • Udvalget skal tilmelde lystbådehavnen som ”Vild med Vand Havn” (FLID/Dansk Sejlunions projekt) - og indgå i forventningsaftale med projektsekretariatet. Som ”Vild med Vand Havn” får man bl.a. adgang til uddannelse- og kompetenceudvikling, vejledning fra projektsekretariatet - og siger samtidig ”j​a” til at medvirke i den årlige ”Havnens dag”. 

Læs beskrivelse af FLID/Dansk Sejlunions "Vild med Vand" projekt ved at klikke her​


For at tilmelde havnen som "Vild med Vand Havn": 
Kontakt projektleder, Lone Buchardt på: mail:​lone@vildmedvand.dk eller
tlf.: 7170 1700


Frist
Det er muligt at ansøge om midlerne i hele 2017, selvom aktiviteterne ikke nødvendigvis skal være afholdt ​samme år. Beløbet tildeles én gang pr. lystbådehavn, og ansøgningerne behandles på førstkommende udvalgsmøde i Teknisk Udvalg.


Læs rapporten "Ej BLÅT til pynt - liv langs 100 km kystlinje" ved at klikke her

​​​​​​​​Se rapporten "Udviklingsplan for Sæby Havn"​

Udviklingsplanen for Sæby Havn er et spændende oplæg, som der ikke er truffet beslutning om endnu.