Strandager, Sæby

460x223.gifBo hvor andre holder ferie
Der er mange gode grunde til at bo i Sæby. 12 af dem ligger på Strandager og koster kun 375.000 kr. (inkl. moms) plus tilslutning. Andre er, at byen ligger lige midt i den smukke natur i en af Danmarks mest populære turistdestinationer – og har god infrastruktur, hvis du arbejder et andet sted i Nordjylland.

På Strandager bor du få minutters gang fra den skønne, børnevenlige strand, tæt på Sæbygaard Skov o​g ikke mindste Sæbys idylliske, historiske centrum og den hyggelige havn med sejlbåde og spisesteder.
 
Du har kort køretid til Frederikshavn og nem adgang til motorvejen mod Aalborg, der kun ligger 35 minutter væk. Fra matriklen er der få minutters gang til den almindelige bus og ti minutters gang til stoppestederne for X-busser i nord- og sydgående retning.
 
Sæby har både folkeskole og ​privatskole – og skolebussen holder lige nede for enden af Strandager, hvis de små ikke er store nok til at cykle. 
​​
Flyt til en stor lille by
Med knap 9000 indbyggere er Sæby lille nok til at være et trygt sted at bo. Men stor nok til at her er alt, en familie har brug for. Gågaden har et godt udvalg af specialbutikker, og tæt herved finder du butikker fra mange af de store dagligvarekæder. I Sæby behøver du ikke kun handle ét sted, men har alle muligheder.
 
Et liv i Sæby er et aktivt liv. Byen har en lang række idrætsforeninger og -klubber, fitnesscentre og svømmehal. Er du til mere individuelle sportsgrene ude i naturen, er omgivelserne fantastiske til løbeture, sejlture eller cykelture. Uanset om du er til mountainbike, racercykel eller bare vil trille en aftentur ned på havnen.   
 
Få mere overskud i hverdagen
Hvor langt vil du køre for at få et større rådighedsbeløb til din familie? Arbejder du fx i Aalborg C, får du 35 minutters transport i bil fra Strandager til din arbejdsplads. Til gengæld giver du kun 375.000 for en byggegrund.
 
Køber du til sammenligning en byggegrund i Gug, har du 15 minutters køretid til Aalborg C. Men du giver en lille million mere for grunden. Regn lige på, hvad du kan få for en lille million. Både en lækker pendler-bil og en masse familieferier.
 
Hvis I vel at mærke har lyst til at rejse på ferie, når I bor på Strandager.
 
Få mere information
Vil du også bo, hvor andre holder ferie? Eller søger du mere information? Så kontakt Ejendomscenteret, Frederikshavn Kommune på grunde@frederikshavn.dk eller 98 45 50 22.
 ​
Bestil brochure
Få tilsendt 1 m2 Strandager som brochure. Send en mail med emnet "Brochurebestilling Strandager" samt dit navn og adresse til grunde@frederikshavn.dk
 
 

 Oplev Sæby